Segerraden förlängd för SSK J18 – besegrade Sollentuna

3-4 (0-0, 1-2, 2-2) blev resultatet när Sollentuna och SSK J18 möttes i Sveab Arena på söndagen. I och med detta har SSK J18 tre raka segrar i J18 Region öst herr, och efter den tuffa perioden är SSK J18 nu i riktigt bra form.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Andra perioden var jämn. Sollentuna inledde bäst och tog ledningen genom Ludvig Norström efter 7.01, men SSK J18 kvitterade genom David Niederleitner. Och SSK J18 hann också ta ledningen, genom Leon Gerber. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Elias Björkqvist göra 2-3 för Sollentuna.

Efter 6.42 gjorde SSK J18 2-4 genom Elie Junior Haddad.

Kevin Rimer reducerade förvisso, men närmare än 3-4 kom inte Sollentuna.

Det här var Sollentunas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SSK J18:s andra uddamålsseger.

Det här betyder att Sollentuna ligger kvar på tionde plats i tabellen, och SSK J18 på sjätte plats.

I nästa match, torsdag 23 november, har Sollentuna SDE borta i Stockhagens Ishall 19.30, medan SSK J18 spelar hemma mot Nacka 19.00.