Två snabba mål gav Hanviken tre poäng mot Wings Arlanda

Matchen mellan hemmalaget Wings Arlanda och gästande Hanviken var jämn ända till den tredje perioden. Där gjorde Hanviken två snabba mål – genom Alexander Andersson till 2-3 och två minuter senare Daniel Nilsmats till 2-4 och vann matchen i hockeyettan östra med 4-2 (1-2, 1-0, 2-0).

Segern var Hanvikens åttonde på de senaste tio matcherna, och sjunde bortasegern i rad.

Första perioden var jämn. Hanviken inledde bäst och tog ledningen genom Sebastian Frantz efter 2.21, men Wings Arlanda kvitterade genom Oscar Sarhus. Och Wings Arlanda hann också ta ledningen, genom Emil Gabrielson. Efter 15.34 i andra perioden slog Isak Sörell till, framspelad av Felix Eriksson och Alexander Andersson och kvitterade för Hanviken. I tredje perioden var Hanviken starkast och gick från 2-2 till 2-4 genom två snabba mål i mitten av perioden av Alexander Andersson och Daniel Nilsmats och avgjorde matchen.

Alexander Andersson gjorde ett mål för Hanviken och två assist.

Resultatet innebär att Wings Arlanda ligger kvar på sjunde plats och Hanviken på andra plats i tabellen.

Wings Arlanda tar sig an Visby/Roma i nästa match hemma söndag 26 november 15.00. Hanviken möter Huddinge hemma onsdag 22 november 19.00.