Tre poäng för Hanhals Kings hemma mot Ulricehamn

Hanhals Kings vann hemma mot Ulricehamn i hockeytvåan södra A herr. Matchen på söndagen slutade 6-3 (2-1, 3-0, 1-2).

– Skönt att komma tillbaka till en seger efter senaste matchen. Vi är väldigt nöjda hur vi kommer ut i andra perioden och vi får med oss segern genom bland annat 2 mål i power play, kommenterade Hanhals Kings huvudtränare Tobias Karlsson.

Segern var Hanhals Kings femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Hanhals Kings startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 1.22 slog Alexander Insulander till på pass av Albin Andersson och Axel Fritiofsson.

Ulricehamn kvitterade till 1-1 efter 13.39, när Max Rapp slog till assisterad av Ilya Zheltakov.

Hanhals Kings tog ledningen på nytt efter 15.54, genom Erik Strömberg framspelad av Josh Villaflor.

Hanhals Kings startade andra perioden bäst och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Albin Ljung, Josh Villaflor och Lukas Fredholm. Efter 5.25 av matchen kunde Jesper Eriksson göra 5-2 för Ulricehamn.

Hanhals Kings ökade ledningen till 6-2 genom Simon Hagert med 2.36 kvar i perioden i tredje perioden.

Eric Wiberg reducerade förvisso, men närmare än 6-3 kom inte Ulricehamn. Hanhals Kings tog därmed en stabil seger.

Med fyra omgångar kvar är Hanhals Kings på sjunde plats i tabellen, medan Ulricehamn är på nionde plats.

I nästa omgång har Hanhals Kings Stenungsund borta i Stenungsund Arena, onsdag 22 november 19.00.