Segersviten fortsätter för Kristianstad efter vinst mot Alvesta

På lördagen kom femte raka segern i hockeyettan södra för Kristianstad. Det blev 4-1 (2-1, 1-0, 1-0) hemma mot Alvesta. Det innebär att Alvesta åkte på femte raka förlusten.

Första perioden var jämn. Alvesta inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Hampus Henriksson efter 2.41, men Kristianstad kvitterade genom Wiggo Weinö. Och Kristianstad hann också ta ledningen, genom Filip Persson. Efter 6.27 i andra perioden slog Filip Lennström till, framspelad av Oskar Hassel och Georg Weigelt och gjorde 3-1. 16.40 in i tredje perioden nätade Kristianstads Filip Lennström återigen på pass av Isak Renemark och ökade ledningen för Kristianstad. 4-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Kristianstad är kvar på andra plats, och Alvesta stannar på åttonde plats, i tabellen.

Kristianstad tar sig an KRIF i nästa match borta fredag 24 november 19.00. Alvesta möter Borås hemma onsdag 22 november 19.00.