Revansch och tre poäng för Modo Hockey

Modo Hockey gick segrande från matchen i SHL när laget mötte Oskarshamn hemma i Hägglunds Arena på torsdagen. Så såg det inte ut i lagens senaste möte då Oskarshamn vann med 7-2. Den här gången blev slutresultatet 3-0 (0-0, 2-0, 1-0).

Första perioden blev mållös. I andra perioden var Modo Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Mikkel Aagaard och Theodor Niederbach. Till slut kom också 3-0 genom Mikael Ruohomaa som ökade Modo Hockeys ledning framspelad av Erik Walli Walterholm efter 18.44 i tredje perioden. 3-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Modo Hockey ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Oskarshamn sist, på 14:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 18 november. Då möter Modo Hockey Malmö i Malmö Arena 18.00. Oskarshamn tar sig an Rögle hemma 15.15.

TV: Erik Brännström om de otäcka bilderna