Målfest när Mora krossade Valbo J18 i Smidjegrav Arena

Mora hade inga problem med Valbo J18 i J18 Region väst herr, och vann hemma med 6-0 (2-0, 2-0, 2-0).

Segern var Moras fjärde på de senaste fem matcherna, och sjätte hemmasegern i rad.

Mora startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Hugo Jackson och Lukas Nikolaj Pettersen-Finckenhagen. Mora gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Hugo Jackson och Markus Kristians Sieradzkis. Mora fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Lukas Nikolaj Pettersen-Finckenhagen och Patrik Jernfalk.

Moras Colin Wetterberg hade tre assists.

För Mora gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Valbo J18 är på nionde plats.

Söndag 19 november spelar Mora hemma mot Örebro Hockey J18 15.30 och Valbo J18 mot BIK Karlskoga hemma 13.00 i NickBack Arena.