Mora avgjorde tät match mot Bik Karlskoga i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Bik Karlskoga och gästande Mora var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Mora och vann matchen i Hockeyallsvenskan med 4-2 (1-0, 0-1, 3-1).

Mora tog ledningen efter 14.27, genom Chad Yetman på pass av Phillip Schultz och Fabian Ilestedt. Efter 5.57 i andra perioden slog Carl Bruhn till, framspelad av Andre Edvardsen Simen och Viktor Lennartsson och kvitterade för Bik Karlskoga. Bik Karlskoga gjorde 2-1 genom Theodor Pistek efter 1.25 i tredje perioden.

Mora vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-1 till 2-4. Yetmans 2-4-mål kom med 54 sekunder kvar av matchen.

Moras Chad Yetman stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Bik Karlskoga ligger på tolfte plats i tabellen, och Mora är på fjärde plats.

I nästa match, fredag 17 november 19.00, har Bik Karlskoga Nybro borta i Liljas Arena, medan Mora spelar hemma mot Björklöven.