Äntligen seger för Sundsvall J18 mot Östersund

Det blev sju förluster i rad för Sundsvall i J18 Region norr herr. Men borta mot Östersund kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Östersund Arena slutade 1-3 (1-0, 0-3, 0-0).

Östersund tog ledningen efter 11.59, genom Anton Johansson assisterad av Jacob Wittenström och Julian Forsberg. Sundsvall vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-0 till 1-3 i andra perioden. Sundsvalls mål gjordes av Nils Brink, Anton Skarin och Janis Weber. I tredje perioden höll Sundsvall i sin 3-1-ledning och vann.

Östersund har två vinster och tre förluster och 13–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sundsvall har en vinst och fyra förluster och 6–22 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Östersund ligger på sjätte plats medan Sundsvall har åttondeplatsen.

Lördag 18 november 17.00 spelar Östersund borta mot Vännäs. Sundsvall möter Modo Hockey J18 hemma i Brandcode Center torsdag 16 november 19.30.