Philip Sundbergs mål räckte inte när Malung föll mot Söderhamn/Ljusne

Malung räckte inte till mot Söderhamn/Ljusne på bortaplan i hockeytvåan västra A herr. Matchen på tisdagen slutade 2-1 (1-0, 1-0, 0-1) till Söderhamn/Ljusne.

Söderhamn/Ljusne tog ledningen efter tio minuters spel, genom Jeremy Mcneil på pass av Collin Jennings och Benny Borg. Efter 5.46 i andra perioden slog Kalle Winlöf till, på pass av Collin Jennings och Roni Hermonen och gjorde 2-0. 14.54 in i tredje perioden nätade Malungs Philip Sundberg framspelad av Eric Olsson och Gabriel Lissel och reducerade för Malung. Men mer än så orkade Malung inte med.

Förlusten var Malungs andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Söderhamn/Ljusne är kvar på sjunde plats, och Malung stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har Malung Valbo hemma i Malungs Ishall, fredag 17 november 19.00.