Två poäng till Edmonton efter snabba mål mot NY Islanders

Edmonton Oilers vann hemma mot New York Islanders i NHL med 4-1 (1-1, 0-0, 3-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, där Zach Hyman gjorde 2-1 och Connor McDavid drygt två minuter senare gjorde 3-1 för Edmonton.

Första perioden var jämn. NY Islanders inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Mathew Barzal efter bara 40 sekunder, men Edmonton kvitterade genom Leon Draisaitl efter 14.17.

Andra perioden blev mållös. Edmonton spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Zach Hyman, Connor McDavid och Evander Kane och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 2.27 kvar att spela.

Edmonton stannar därmed på sjunde plats, och NY Islanders på sjunde plats, i tabellen.

Edmonton tar sig an Seattle i nästa match hemma torsdag 16 november 02.30. NY Islanders möter samma dag 04.00 Vancouver borta.