Segerraden förlängd för Sollentuna J20 – besegrade Göta Traneberg

4-1 (2-0, 1-1, 1-0) blev resultatet när Sollentuna och Göta Traneberg möttes i Sveab Arena på lördagen. I och med detta har Sollentuna tre raka segrar i J20 Region öst herr, och efter den tuffa perioden är Sollentuna nu i riktigt bra form.

Sollentuna startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Arthur Delvaille och Simon Carlsson. Göta Traneberg reducerade dock till 2-1 genom Emil Mouantri efter 11.13 av perioden.

Efter 11.43 i andra perioden gjorde Sollentuna 3-1 genom Andreas Westberg. Laget punkterade matchen med ett 4-1-mål med 45 sekunder kvar att spela genom Mio Bubini på pass av Levente Nadasi och Gustav Carstelius. 4-1-målet blev matchens sista.

Med fyra omgångar kvar är Sollentuna på sjätte plats i tabellen, medan Göta Traneberg är på åttonde plats.

I nästa match möter Sollentuna Värmdö borta och Göta Traneberg möter Huddinge hemma. Båda matcherna spelas måndag 13 november 20.00.