Vallentuna J20 klart för kval efter seger mot Huddinge

Efter seger, 4-1 (0-1, 1-0, 3-0), på bortaplan mot Huddinge står det klart att Vallentuna efter en bra säsong i J20 Region öst herr är klart för kval.

Efter sex segrar i rad för Huddinge tog det stopp. Vallentuna tog i stället fjärde segern i rad.

Huddinge tog ledningen efter 10.49, genom Axel Diberius framspelad av Linus Eriksson och David Puikkonen. Efter 11.50 i andra perioden nätade Bruno Dalgård, på pass av Adam Holm och kvitterade för Vallentuna. Vallentuna spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 1-4 genom två mål av Paul Tollet och ett mål av Olle Nordberg och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 53 sekunder kvar att spela.

Båda lagen har nu fyra vinster en förlust på de senaste fem matcherna, Huddinge med 16–12 och Vallentuna med 22–6 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Huddinge på andra plats i tabellen, medan Vallentuna är på tredje plats.

Måndag 13 november möter Huddinge Göta Traneberg borta 20.00 och Vallentuna möter Nacka hemma 19.40.