Bortaförlust för AIK Härnösand – 0-10 mot Teg J20

AIK Härnösand lyckades inte alls när man mötte Teg J20 borta i J20 Region norr B herr. Teg J20 vann med 10-0 (0-0, 4-0, 6-0).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Teg J20 spelade bra i andra perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Nic Eskilsson, ett mål av John Konradsson och ett mål av Axel Sjöström. Och det var bara början. Teg J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av John Konradsson, som gjorde två mål, Oscar Sjöström, Albin Ringbro, Axel Sjöström och Oscar Vallström.

Teg J20:s Axel Sjöström stod för två mål och två assists, Oscar Sjöström gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Albin Ringbro gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Teg J20 har fyra segrar och en förlust och 35–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan AIK Härnösand har en vinst och fyra förluster och 9–29 i målskillnad.

Det här betyder att Teg J20 ligger på tredje plats i tabellen, och AIK Härnösand är på sjätte plats.

Lagen möts igen i nästa match, i Winpos Arena söndag 12 november 12.15.