Tre poäng för Mariestad J20 hemma mot Tingsryd

Mariestad vann mötet med Tingsryd hemma med 5-2 (1-1, 2-1, 2-0) på lördagen i J20 Region syd herr.

Första perioden var jämn. Tingsryd inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Viktor Råström efter 1.38, men Mariestad kvitterade genom Alex Fält efter 10.42. Efter 8.07 i andra perioden nätade Valdemar Vesterlund, framspelad av Liam Bayati och Joel Ohlsson och gav Tingsryd ledningen.

Mariestads Simon Niska gjorde 2-2 efter 12.01 på pass av Alex Fält och William Sundberg.

Gustav Flood gjorde dessutom 3-2 efter 14.03 framspelad av Simon Niska och William Larsen.

I tredje perioden var Mariestad starkast och gick från 3-2 till 5-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Albin Mjösberg och William Larsen och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 52 sekunder kvar att spela.

Mariestads Simon Niska stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Tingsryd ligger på fjärde plats i tabellen, och Mariestad är på nionde plats.

Tisdag 14 november möter Mariestad Mölndal borta 19.40 och Tingsryd möter Helsingborg hemma 19.15.