Winnipeg vann – efter Kyle Connors hattrick

Kyle Connor stod för tre mål när Winnipeg Jets vann mot Nashville Predators på hemmaplan i NHL. Till slut blev det 6-3 (1-1, 3-1, 2-1).

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Mason Appleton, Brenden Dillon och Cole Perfetti, målen för Nashville gjordes av Filip Forsberg 2 och Philip Tomasino.

Första perioden var jämn. Winnipeg inledde bäst och tog ledningen genom Mason Appleton efter 4.04, men Nashville kvitterade genom Filip Forsberg bara två minuter senare. Winnipeg stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 1-1 till 4-1 på bara 9.28.

Efter 12.05 av perioden kunde Filip Forsberg göra 4-2 för Nashville. Winnipeg ökade ledningen till 5-2 genom Brenden Dillon efter 12.51 i tredje perioden.

Fyra assist av Mark Scheifele

Philip Tomasino reducerade dock för Nashville med bara fyra minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Winnipeg kunde dock avgöra till 6-3 med 3.16 kvar av matchen genom Kyle Connor.

Winnipegs Mark Scheifele hade fyra assists.

Resultatet innebär att Winnipeg ligger kvar på tredje plats och Nashville på sjunde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Winnipeg är Dallas. Lagen möts lördag 11 november 21.00 i Bell MTS Place. Nashville tar sig an Arizona Coyotes hemma söndag 12 november 02.00.