Calgary vann mot Nashville – trots underläge

Efter första perioden var Nashville i ledningen med 2-0 i Scotiabank Saddledome. Men Calgary vände och vann. Till slut blev det 4-2 (0-2, 1-0, 3-0) i matchen i NHL.

I början av matchen var Nashville starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Mike McCarron och Kiefer Sherwood. Efter 15.06 i andra perioden slog Dillon Dubé till, framspelad av Nikita Zadorov och Nick DeSimone och reducerade åt Calgary. Calgary vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-2 till 4-2 i tredje perioden. Kadris 4-2-mål kom med 01.39 kvar av matchen.

Det här betyder att Nashville ligger på sjunde plats i tabellen, och Calgary är på sjätte plats.

Lördag 11 november 01.00 spelar Calgary borta mot Toronto. Nashville möter Winnipeg borta i Bell MTS Place fredag 10 november 02.00.