Djurgården vann efter drömvändning i andra mot Tingsryd

Bortalaget Tingsryd ledde matchen mot Djurgården inför andra perioden. Men där fick Djurgården rejäl utdelning med tre raka mål. Till slut blev det 5-2 (1-2, 3-0, 1-0) i matchen i Hockeyallsvenskan.

Första perioden var jämn. Djurgården inledde bäst och tog ledningen genom Anton Gradin efter 1.04, men Tingsryd kvitterade genom Adam Bäckstrand. Och Tingsryd hann också ta ledningen, genom Emil Forslund. Djurgården gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-2 till ledning med 4-2. Laget punkterade matchen med ett 5-2-mål med två sekunder kvar att spela på nytt genom Anton Gradin. Det fastställde slutresultatet till 5-2.

Det här betyder att Djurgården ligger på elfte plats i tabellen, och Tingsryd är på nionde plats.

På onsdag 15 november 19.00 spelar Djurgården borta mot Björklöven, och Tingsryd borta mot Brynäs.