Wings Arlanda fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Wings Arlanda nu fått igång spelet. På söndagen mötte laget Enköping i Pinbackshallen i hockeyettan östra och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Enköping blev 4-1 (0-0, 3-1, 1-0).

– En bra match över 60 minuter där vi inte ger Enköping någon chans att skapa speciellt mycket. En rättvis seger som hade kunnat vara ännu större sett till hur spelet såg ut. Skönt med två raka segrar inför fortsättningen, kommenterade Wings Arlandas tränare David Lundmark.

Enköpings tränare Christian Nordenberg tyckte så här om matchen:

– Vi kommer inte upp i önskad nivå. Jag tycker inte att vi tar upp kampen och tävlar idag. Vi spelar tempofattigt och bjuder på 3 mål är spontana känslan men jag måste kolla på matchen igen. Viktor gör en bra match i målet och får ganska otacksamma lägen emot sig men kommer upp stort. Vi får gå hem på kammaren, jobba vidare och komma stärkta till nästa match.

Den första perioden slutade 0–0. Wings Arlanda stod för tre raka mål i andra perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 5.09.

Enköping reducerade dock till 3-1 genom Tim Friberg efter 19.11 av perioden. Wings Arlanda punkterade matchen med ett 4-1-mål med 1.52 kvar att spela genom Joel Linander på pass av Gustav Eurenius. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Resultatet innebär att Wings Arlanda ligger kvar på sjätte plats och Enköping på åttonde plats i tabellen.

I nästa match, söndag 12 november, har Wings Arlanda Vallentuna hemma i Pinbackshallen 16.00, medan Enköping spelar hemma mot Visby/Roma 15.00.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: