BIK Karlskoga vann mot Strömsbro efter Douglas Sättermanns två mål

Det blev BIK Karlskoga som gick segrande ur mötet med Strömsbro i J18 Region väst herr på hemmaplan, med 5-1 (4-0, 0-1, 1-0).

– En väldigt bra start när det kommer till att utnyttja våra målchanser framåt i första perioden, som sätter oss i en bra sits för matchen! Andra perioden är riktigt dålig och oödmjuk, tredje perioden steppar vi upp igen och kontrollerar spelet bra igen! Men glad för vinsten, det tar vi med oss och bygger vidare för kommande vecka, kommenterade BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson efter matchen.

Strömsbros tränare Matteus Löfqvist:

– Ingen kommentar, bedrövlig insats, solen går upp imorgon…

BIK Karlskoga spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Douglas Sättermann, ett mål av Joel Antonsson och ett mål av William Bråtner. Efter 14.12 i andra perioden slog Axel Kjerrman till, på pass av Aljaz Gregoric och Isak Malmström och reducerade åt Strömsbro. 6.06 in i tredje perioden nätade BIK Karlskogas Emil Hermansson framspelad av William Bråtner och ökade ledningen för BIK Karlskoga. 5-1-målet blev matchens sista.

Tre poäng av Matheus Adler

BIK Karlskogas Matheus Adler hade tre assists.

BIK Karlskoga har två segrar och tre förluster och 21–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Strömsbro har fem förluster och 8–28 i målskillnad.

Det här betyder att BIK Karlskoga ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Strömsbro sist, på tolfte plats.

BIK Karlskoga tar sig an Valbo J18 i nästa match hemma torsdag 9 november 19.00. Strömsbro möter VIK Hockey hemma torsdag 16 november 19.00.