Borlänge tog ännu en seger – 5-0 mot Valbo J20

Det går fortsatt bra för Borlänge i J20 Region väst herr. På tisdagen mötte laget Valbo J20 i Borlänge Ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Valbo J20 blev 5-0 (0-0, 1-0, 4-0).

– Vi gör en stabil match och vinner rättvist. Bra spel med puck och några fina mål, kommenterade Borlänges tränare Mikael Andersson efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var Borlänge starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Vilgot Ericsson och Pontus Bergman. Borlänge fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Arvid Lundin, Noah Liwanu Menhart och Willemo Wilstrand.

Borlänges nya tabellposition är tredje plats, medan Valbo J20 är på andra plats.

Lördag 4 november möter Borlänge Hudiksvall borta 13.00 och Valbo J20 möter Malung hemma 14.10.