Svårstoppade Tyresö Hanviken Hockey fortsätter vinna – 2-1 mot Sollentuna

Det blev 2-1 (0-0, 0-1, 2-0) hemma mot Sollentuna på måndagen och därmed också den åttonde raka segern i J20 Region öst herr för Tyresö Hanviken Hockey. Det innebär också att Sollentuna åkte på fjärde raka förlusten.

Lucas Illerfelt slog till 15.44 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 12.14 in i andra perioden som Sollentuna tog ledningen genom Andreas Westberg på pass av Levente Nadasi och Isak Ringqvist.

10.43 in i tredje perioden nätade Tyresö Hanviken Hockeys Samuel Görnebrand framspelad av Lucas Illerfelt och Måns Pettersson och kvitterade för Tyresö Hanviken Hockey.

Efter 15.44 slog Lucas Illerfelt till på pass av Felix Eriksson och Samuel Görnebrand och avgjorde matchen. Illerfelt fullbordade därmed lagets vändning.

Det här var Tyresö Hanviken Hockeys tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sollentunas femte uddamålsförlust.

Sollentunas nya tabellposition är åttonde plats, medan Tyresö Hanviken Hockey leder serien.

Lördag 4 november spelar Tyresö Hanviken Hockey borta mot Huddinge 11.00 och Sollentuna mot Nyköping hemma 17.30 i Sveab Arena.