Njurunda höll inte hela matchen borta mot Sundsvall J20

Matchen mellan Sundsvall J20 och Njurunda i J20 Region norr B herr var jämn i två perioder. Men i tredje perioden avgjorde Sundsvall J20 matchen och vann med 7-3 (2-1, 1-2, 4-0).

Njurundas tränare Robin Bredberg kommenterade matchen:

– Vi gör en väldigt stark insats med kort om folk mot seriens kanske bästa lag. Grabbarna sliter för varanda på ett beundransvärt sätt in 60 minuter.

Sundsvall J20 startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Nils Tunbratt och Nikita Stepanov innan Njurunda svarade och gjorde 2-1 genom Erik Sjödin. Efter 6.18 i andra perioden nätade Dante Gullback, på pass av Elliot Hammarström och gjorde 3-1.

Njurundas Viktor Pettersson gjorde 3-2 efter 12.07 på pass av Daniel Åstrand.

Daniel Åstrand gjorde dessutom 3-3 efter 17.49 framspelad av Viktor Pettersson och Timothy Einberg.

Sundsvall J20 spelade bra i tredje perioden och gick från 3-3 till 7-3 genom mål av Viktor Jonasson, Hugo Bergman, Charlie Krånglin Hedberg och Erik Nordlander och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 26 sekunder kvar att spela.

Daniel Åstrand och Viktor Pettersson gjorde båda ett mål och två assist för Njurunda.

Det här betyder att Sundsvall J20 är kvar på andra plats, och Njurunda stannar på femte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Njurunda är AIK Härnösand. Lagen möts måndag 30 oktober 19.20 i Modin & Zetterberg Hallen.