Tampa Bay utklassade San Jose på hemmaplan

Tampa Bay dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot San Jose i NHL med hela 6-0 (3-0, 2-0, 1-0).

Tampa Bay spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Brayden Point, Mikey Eyssimont och Steven Stamkos. Tampa Bay gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Brandon Hagel och Nicholas Paul. Tampa Bay gjorde också 6-0 genom Luke Glendening efter 5.44 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 6-0.

Tampa Bay har tre segrar och två förluster och 18–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan San Jose har fem förluster och 6–23 i målskillnad.

Tampa Bay stannar därmed på fjärde plats, och San Jose sist, på åttonde plats, i tabellen.