Växjö tog ännu en seger – 4-2 mot Örebro Hockey

4-2 (0-1, 2-0, 2-1) blev resultatet när Växjö och Örebro Hockey möttes i Vida Arena på torsdagen. I och med detta har Växjö fyra raka segrar i SHL.

Örebro Hockey tog ledningen efter sex minuters spel, genom Mathias Bromé på pass av Milton Oscarson och William Wikman. Efter 7.15 i andra perioden slog Noah Ostlund till, framspelad av Hugo Gustafsson och Joachim Blichfeld och kvitterade för Växjö.

Robert Rosén gjorde dessutom 2-1 efter 17.57 på pass av Victor Stjernborg och Joachim Blichfeld.

8.59 in i tredje perioden slog Milton Oscarson till på pass av Rasmus Rissanen och Samuel Johannesson och kvitterade för Örebro Hockey.

14.36 in i perioden nätade Växjös Robert Rosén ännu en gång framspelad av Emil Sylvegård och Eric Martinsson och gav laget ledningen för Växjö.

Laget punkterade matchen med ett 4-2-mål med 1.49 kvar att spela genom Kalle Kossila assisterad av Tobias Rieder. Det fastställde slutresultatet till 4-2.

Det här betyder att Växjö nu ligger på tredje plats i tabellen, och Örebro Hockey är på fjärde plats.

Lördag 28 oktober möter Växjö Malmö borta 18.00 och Örebro Hockey möter Frölunda hemma 15.15.