Fyra mål av Ludvig Söderberg när SSK J18 slog Huddinge

Ludvig Söderberg stod för ett målkalas när SSK J18 besegrade Huddinge i J18 Region öst herr med 8-5 (5-3, 2-1, 1-1). Hela fyra mål gjorde Ludvig Söderberg, synnerligen viktigt för SSK J18:s trepoängare.

Vinsten mot Huddinge innebär att SSK J18 har fyra segrar i rad på hemmaplan.

SSK J18 var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5-3.

Även i andra perioden var det SSK J18 som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 7-4.

Huddinge reducerade dock till 7-5 genom Axel Klingvall tidigt i tredje perioden av matchen.

SSK J18 kunde dock avgöra till 8-5 med 13.34 kvar av matchen genom Tim-Kristian Lukkarinen.

Dante Werner gjorde ett mål för SSK J18 och två målgivande passningar.

SSK J18 har tre segrar och två förluster och 20–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Huddinge har fem förluster och 11–27 i målskillnad.

SSK J18:s nya tabellposition är femte plats, medan Huddinge är på åttonde plats.

SSK J18 tar sig an Flemingsberg i nästa match borta söndag 29 oktober 17.10. Huddinge möter samma dag 18.30 SDE borta.