Tranås avgjorde tät match mot Surahammar i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Tranås och gästande Surahammar var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Tranås och vann matchen i hockeyettan västra med 7-5 (3-2, 1-2, 3-1).

Tranås tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.07 genom Markus Ruuskanen, och gick upp till 3-0. Surahammar kom tillbaka och reducerade.

Innan perioden var över hade Tranås dock ryckt åt sig ledningen med 4-2. I andra perioden var det i stället Surahammar som hade övertaget. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 4-4.

Tranås hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-1 och matchen med 7-5.

Tranås George Diaco hade tre assists.

För Surahammar gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Tranås är på andra plats.

På söndag 29 oktober 16.00 spelar Tranås borta mot Borlänge, och Surahammar hemma mot Forshaga.