Segersviten fortsätter för Björklöven J20 efter vinst mot Vännäs

På tisdagen kom sjunde raka segern i J20 Region norr A herr för Björklöven. Det blev 8-1 (0-0, 3-1, 5-0) hemma mot Vännäs. Det innebär att Vännäs åkte på fjärde raka förlusten.

Björklövens tränare Elias Keuter:

– Tycker vi växer in i matchen och avslutar på ett bra sätt efter en svagare inledning. Kul med islossning i sista.

Den första perioden slutade 0–0. Efter 3.36 i andra perioden gjorde Björklöven 1-0 genom Johan Lidman.

Vännäs kvitterade till 1-1 genom Adrian Wellgren Lax tidigt i perioden av perioden.

Björklöven gjorde dock två mål och gick från 1-1 till 3-1, målen av Axel Blom och Nicolas Zabala. Björklöven fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Johan Lidman, Evin Andersson, Oskar Johansson, Jonathan Björnsson och Benjamin Dahlén.

Det här betyder att Björklöven är i fortsatt serieledning, med 20 poäng efter sju matcher, och Vännäs på sjätte plats med fyra poäng.

Lördag 28 oktober spelar Björklöven hemma mot Boden 16.45 och Vännäs mot Piteå borta 12.30 i Isstadion LF Arena.