Efterlängtad seger för Tingsryd – steg åt rätt håll mot Mora

Tingsryd har haft en tung period med fem förluster i rad i Hockeyallsvenskan. Men hemma mot Mora bröts den tunga sviten. Det blev 2-0 (1-0, 0-0, 1-0) i matchen i Dackehallen.

Tingsryd tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Jonatan Harju assisterad av Felix Olsson och Albert Sjöberg.

Andra perioden blev mållös. 15.58 in i tredje perioden nätade Tingsryds Elias Gunnarsson på pass av Eddie Levin och ökade ledningen för Tingsryd. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Tingsryd har en seger och fyra förluster och 11–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mora har tre vinster och två förluster och 9–8 i målskillnad.

För Tingsryd gör resultatet att man nu ligger på elfte plats i tabellen, medan Mora är på tredje plats.

I nästa omgång har Tingsryd Kalmar hemma i Dackehallen, fredag 27 oktober 19.00. Mora spelar borta mot Östersunds IK lördag 28 oktober 18.00.