Colorados segerrad fortsätter efter 6-4 mot Carolina

Det går fortsatt bra för Colorado i NHL. På söndagen mötte laget Carolina i Ball Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Carolina blev 6-4 (1-1, 5-2, 0-1).

Första perioden var jämn. Carolina inledde bäst och tog ledningen genom Jesperi Kotkaniemi efter 16.09, men Colorado kvitterade genom Ryan Johansen i slutet av perioden. Colorado var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 5-2 och ställningen efter två perioder var 6-3.

12.30 in i tredje perioden slog Jaccob Slavin till på pass av Jesperi Kotkaniemi och Seth Jarvis och reducerade för Carolina. Men mer än så orkade Carolina inte med.

Colorados Artturi Lehkonen stod för ett mål och två assists.

Carolina ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Colorado leder serien.

Onsdag 25 oktober möter Colorado NY Islanders borta 02.00 och Carolina möter Tampa Bay borta 01.00.