St Louis vann mot Pittsburgh efter Brandon Saads två mål

Det blev St Louis som gick segrande ur mötet med Pittsburgh i NHL på hemmaplan, med 4-2 (1-1, 2-0, 1-1).

Första perioden var jämn. St Louis inledde bäst och tog ledningen genom Brandon Saad efter 9.32, men Pittsburgh kvitterade genom Evgeni Malkin i slutet av perioden. St Louis startade andra perioden bäst och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål tidigt i perioden av Jake Neighbours och Colton Parayko. St Louis ökade ledningen till 4-1, på nytt genom Brandon Saad efter 15.13 i tredje perioden.

Pittsburgh reducerade dock till 4-2 genom Radim Zohorna när bara fyra minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Pittsburgh med 3-2.

Onsdag 25 oktober möter St Louis Winnipeg borta 02.45 och Pittsburgh möter Dallas hemma 01.30.