Toronto avgjorde i förlängningen mot Tampa Bay

Toronto tog en stark seger mot Tampa Bay borta i NHL. I förlängningen kunde Toronto avgöra till 4-3 (1-3, 0-0, 2-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Stor matchhjälte med bara 55 sekunder kvar i förlängningen blev John Tavares som stod för det avgörande målet.

Toronto tog ledningen efter 4.16, genom William Nylander på pass av Matthew Knies och John Tavares.

Tampa Bay kvitterade till 1-1 efter 6.26, genom Nikita Kucherov framspelad av Brayden Point.

Laget tog också ledningen efter 10.04, när Alex Barre-Boulet fick träff.

Tampa Bay gjorde 3-1 efter 13.29, när Nikita Kucherov återigen slog till framspelad av Mikhail Sergachev och Steven Stamkos.

Andra perioden blev mållös. 12.11 in i tredje perioden nätade Torontos Matthew Knies och reducerade för Toronto.

Tre poäng av Matthew Knies

Efter 14.33 slog Matthew Knies till ännu en gång och kvitterade för Toronto.

I förlängningen tog det 4.05 innan Toronto också avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev John Tavares.

Matthew Knies gjorde två mål för Toronto och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här var Tampa Bays andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Torontos andra uddamålsseger.

Tampa Bay ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Toronto ligger på fjärde plats.