Vallentuna har fyra raka segrar – vann mot Wings Arlanda med 3-2

Vallentuna är i bra form just nu. På söndagen kom seger nummer fyra i rad, efter 3-2 (1-1, 1-0, 1-1) hemma mot Wings Arlanda. Det innebär också att Wings Arlanda har fyra raka förluster i hockeyettan östra.

Första perioden var jämn. Vallentuna inledde bäst och tog ledningen genom Ernst Axel Boberg efter 9.29, men Wings Arlanda kvitterade genom Dennis Von Walden bara 24 sekunder senare. Efter 19.31 i andra perioden nätade Marcus Andersson, på pass av Oskar Söderberg och Lukas Paulsson och gav Vallentuna ledningen. Vallentuna gjorde 3-1 genom Lukas Paulsson efter 6.43 i tredje perioden.

Sebastian Lindström reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte Wings Arlanda.

Det här var Vallentunas tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Wings Arlandas andra uddamålsförlust.

Vallentuna har nu 13 poäng och Wings Arlanda har fyra poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Vallentuna tar sig an Visby/Roma i nästa match borta fredag 20 oktober 19.00. Wings Arlanda möter Brödernas/Väsby hemma onsdag 18 oktober 19.00.