Femte raka för Brynäs efter seger mot Bik Karlskoga

Formen är bra just nu för Brynäs. På onsdagen kom femte raka segern i Hockeyallsvenskan, 6-2 (2-0, 2-1, 2-1), hemma mot Bik Karlskoga. Det innebär att Bik Karlskoga åkte på sjätte raka förlusten.

I början av matchen var Brynäs starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Jack Kopacka och Miks Indrasis. Efter 11.47 av perioden kunde Viktor Lang göra 2-1 för Bik Karlskoga.

Brynäs gjorde dock två snabba mål i andra perioden och gick från 2-1 till 4-1, målen av Noel Nordh och Anton Ohlsson.

Bik Karlskoga reducerade dock på nytt till 4-2 genom Hampus Plato efter 20.06 av perioden. Brynäs fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Oskar Kvist och Jack Kopacka.

Noterbart är att Brynäs Johannes Kinnvall hade tre assists.

Brynäs nya tabellposition är andra plats, medan Bik Karlskoga är på 14:e och sista plats.

I nästa match möter Brynäs Nybro borta och Bik Karlskoga möter Västervik hemma. Båda matcherna spelas fredag 13 oktober 19.00.

TV: Studio Oddset Hockey om MoDos succéstart