Efter förlustsviten: Seger igen för Segeltorp – 5-3 mot Enköping

Inför matchen var facit fyra raka förluster i hockeyettan östra. Hemma mot Enköping bröts den tuffa sviten för Segeltorp. Det blev 5-3 (1-2, 2-1, 2-0) i matchen på onsdagen.

Första perioden var jämn. Segeltorp inledde bäst och tog ledningen genom Stayfo Sharro efter 7.30, men Enköping kvitterade genom Maximilian Popovic. Och Enköping hann också ta ledningen, genom Tim Friberg. Efter 1.57 i andra perioden slog Edvin Wiklund till, på pass av Adam Wagner och Victor Söderholm och gjorde 1-3.

Segeltorps Linus Unger gjorde 2-3 efter 16.02 framspelad av Stayfo Sharro och Elliot Edman.

Tristan Magnusson gjorde dessutom 3-3 efter 16.30 på pass av Axel Blom och Emil Kivistö.

I tredje perioden gjorde Segeltorp 4-3 efter 10.42 genom Emil Kivistö. Och med bara 1.15 kvar satte Oliver Dahlin 5-3.

Stayfo Sharro gjorde ett mål för Segeltorp och två målgivande passningar.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Segeltorp tog nu sin första seger medan Enköping har tre poäng.

Segeltorp tar sig an Hanviken i nästa match borta söndag 15 oktober 16.00. Enköping möter Eskilstuna Linden hemma fredag 13 oktober 19.00.