Juuse Saros om Leo Komarov: “Måste ha en lägenhet full med klubbor”

Vem har störst samling av hockeyklubbor i världen? Frågar du Nashville Predators finske stjärnmålvakt Juuse Saros är det förmodligen Luleåforwarden Leo Komarov.
– Han måste ha miljontals klubbor, säger Saros i podcasten “32 Thoughts”.

Inom fotbollen hör det inte till ovanligheterna att spelare byter tröjor med varandra som en slags souvenir efter en match. Inom hockeyn är det vanligare att ge bort sin klubba till en supporter eller motståndare efter en match.

Frågan är om inte Luleå Hockeys forward Leo Komarov kan sitta på en av de största samlingarna av hockeyklubbor i världen. Enligt landsmannen, tillika NHL-stjärnan, Juuse Saros är Komarovs samling av gigantisk skala.

– Han måste ha miljontals klubbor. Under varje VM frågade han alla spelare i laget om en klubba och han åkte hem med säkerligen 30 klubbor. Även när vi tränar på sommaren så ber han spelare om klubbor. Han måste ha en hel lägenhet med klubbor, säger Saros i podcasten “32 Thoughts” med Elliotte Friedman och Jeff Marek.

“Han skulle kunna ha en egen podcast”

Värden Elliotte Friedman säger även i podcasten att han hört att Komarov var den roligaste spelaren i hela ligan under sin tid i NHL.

– Han skulle kunna ha en egen podcast med 1 000 avsnitt utan gäster. Han kan prata på i timmar och timmar, säger Saros.

Se hela klippet i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: