TV: Här är SHL-lagen som måste värva

Det blir målvaktsfokus i veckans avsnitt av “Studio Oddset Hockey”. Måns Karlsson och Mikael Tellqvist plockar fram lagen som behöver förstärka målvaktssidan – och plockar ut de hetaste målvakterna i SHL och HockeyAllsvenskan.
– Han har varit SHL:s bästa spelare de senaste månaderna, säger Karlsson om ettan på listan.

Vi är inne i en högintensiv hockeyperiod, med massor av matcher i våra inhemska toppligor, samt ett glödhett JVM borta i Kanada. Det sätter sin prägel på veckans avsnitt av “Studio Oddset Hockey” från Svenska Spel

Det blir inte minst målvakterna som står i fokus veckans avsnitt. Bland annat plockar Måns Karlsson fram de hetaste burväktarna i svensk hockey just nu – och plockar fram en etta på listan som han inte ens trodde skulle vara etta i sitt eget lag.

– Jag trodde han värvades som en klar tvåa, erkänner Karlsson.

Dessutom i veckans program:

  • Panelen snackar ned kvartsfinalrysaren mot Finland - och blickar fram mot kvällens semifinal mot Tjeckien. "Det bästa tjeckiska laget på många, många år" menar Måns Karlsson.
  • De svenska spelarna som överraskat i JVM.
  • Rodrigo Abols gick i dagarna ut och sa att han kommer lämna Örebro för spel i Rögle. “Det är det PR-mässigt bästa sättet att göra det på”, säger Mikael Tellqvist.
  • Karlsson och Tellqvist plockar ut lagen som behöver förstärka målvaktssidan.
  • Tre Kronors målvaktstränare Stefan Ladhe gästar, och pekar ut en målvakt som kan få göra A-landslagsdebut inom kort.

Se avsnittet i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: