Clayton Keller ut på bår när Arizona tog efterlängtad seger

Clayton Keller ut på bår när Arizona tog efterlängtad seger

Arizona hade inte vunnit på sex matcher när de klev ut på isen mot San Jose i natt. En händelserik match slutade till slut med vinst, men till kostnaden av att stjärnan Clayton Keller bars ut på bår. 

– Det var tufft att se, alla i arenan kände samma sak, säger Arizonas Barrett Hayton.

Clayton Keller är den spelare som gjord flest poäng i Arizona denna säsong. Trots att man till slut vann i natt, efter sex raka förluster, fruktar de nog att de ska bli utan sin poängkung. 

Det var i den tredje perioden som Keller föll och slog i sargen med benen först. Matchen återupptogs inte förrän åtta minuter senare, efter att medicinska personalen tagit hand om amerikanen. 

– Det var hårt. “Kells” är en viktig del av det här laget, en av våra bröder, säger Arizona-forwarden Barrett Hayton till Bally Sports Arizona. 

Hoppet

Keller bars ut på bår efter skadan, men gav ändå laget något typ av hopp när han visade tummen upp. 

– Jag tror att alla tog ett djupt andetag. Det kändes som att det aldrig skulle ta slut, det kändes som en timme, när ingen egentligen visste något. Och till slut visade han tummen upp. Bara den lilla saken var enorm. Vi kunde ta ett djupt andetag och slappna av lite, säger Barrett Hayton. 

Keller togs till sjukhus för undersökning. Klubben kommer med uppdatering inom kort om skadan. 


TV: Uppsnack: Frölunda – Växjö

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: