“Lutar åt att han blir kvar hela säsongen”

Albert Lyckåsen lånades in till Mora tidigare i veckan då laget dras med skadeproblem på backsidan. Nu ser det ut som att den från Linköping inlånade backen blir kvar resten av säsongen.

I torsdags meddelade Mora att man lånar in Linköpings juniorback Albert Lyckåsen i två matcher. Nu ser den låneperioden ut att bli betydligt längre än så.

För Dalarnas Tidningar berättar Moratränaren Johan Hedberg att det mesta pekar på att 19-årige backen blir kvar under den resterande delen av säsongen.

– Det kan mycket väl bli hela säsongen. Det mesta lutar åt att han blir kvar resten av säsongen, säger Hedberg till tidningen.

Hedberg gillade vad han såg från 19-åringen i gårdagens match mot Almtuna.

– Vi tog in Albert nu och får utvärdera efter Karlskogamatchen. Albert kom in i det mer och mer i dag och han visade en hel del saker som vi kan ha nytta av.

Samtidigt står det klart att Alexander Lundqvist, som tidigare under säsongen varit inlånad från Leksand, är klar för en ny lånesejour i klubben.

– Ja, det verkar så. Jag fick ett sms av Thomas "Tjomme" Johansson (Leksands IF:s general manager) att han ansluter till oss. Får vi tillbaka honom så klarar vi oss. Jag hoppas att vi får behålla honom resten av säsongen.


TV: FBK-junioren har nått barndomsdrömmen

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: