Målfest när Grums krossade Valbo J18 på bortaplan

Grums hade inga problem borta mot Valbo J18 i J18 Regional väst herr, och vann med utklassningssiffrorna 7-1 (2-0, 3-0, 2-1).

I början av matchen var Grums starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Olle Axelsson och Axel Appelqvist. Grums stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-2 till 0-5 på bara 9.11. Grums gjorde två mål i tredje perioden och gick från 0-5 till 0-7, målen av Malte Willford och Olle Axelsson. De sju minuterna blev direkt matchavgörande.

Erik Wahlberg reducerade förvisso, men närmare än 1-7 kom inte Valbo J18. Grums tog därmed en stabil seger.

Malte Willford gjorde ett mål för Grums och spelade fram till fyra mål, Olle Axelsson stod för fem poäng, varav tre mål, Axel Appelqvist gjorde två mål och ett assist och Max Johansson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Valbo J18 på tionde plats och Grums på nionde plats.

Valbo J18 tar sig an Strömsbro i nästa match borta torsdag 31 oktober 19.40. Grums möter samma dag 19.00 VIK Hockey hemma.