Brynäs segerrad fortsätter efter 6-4 mot Skellefteå AIK J20

Det går fortsatt bra för Brynäs i J20 Nationell norra herr. På söndagen mötte laget Skellefteå AIK J20 i Monitor ERP Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Skellefteå AIK J20 blev 6-4 (1-0, 3-2, 2-2).

– Tajt match idag. Bra fart i matchen tycker vi gör mycket bra saker där ute. Starkt och komma tillbaka igen efter att de kvitterat. Vi är väldigt tajta som grupp och spelar för varandral tycker det är de som gör att vi lyckas vinna matcher, kommenterade Brynäs tränare Victor Grönberg.

Brynäs tog ledningen efter 4.47, genom Hugo Engelaar framspelad av Gustav Hillström och Viktor Eriksson. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Efter 3.23 i tredje perioden reducerade Skellefteå AIK J20 på nytt genom Viggo Nordlund på pass av Alfons Ekblad och Wilmer Lindfors.

5.29 in i tredje perioden nätade Skellefteå AIK J20:s Olof Hjalmar framspelad av Valter Lindberg och kvitterade för Skellefteå AIK J20.

10.56 in i perioden slog Theo Östberg till på pass av Hugo Östberg och Leo Sundqvist och gav laget ledningen för Brynäs.

Laget punkterade matchen med ett 6-4-mål med tio sekunder kvar att spela genom Viktor Eriksson. Det fastställde slutresultatet till 6-4.

Viktor Eriksson och Gustav Hillström gjorde ett mål och två assist var för Brynäs.

Det här betyder att Brynäs ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Skellefteå AIK J20 på tionde plats.

De båda lagen möts igen fredag 1 november 19.00, i Skellefteå Kraft Arena.