Tre poäng till BIK Karlskoga J20 efter avgörande i slutperioden mot Hudiksvall

BIK Karlskoga J20 vann borta mot Hudiksvall i J20 Region väst herr med 5-2 (1-0, 0-1, 4-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan BIK Karlskoga J20 avgjorde.

– Tycker vi gör en okej match men otroligt stark karaktär av laget att lyckas vända underläge och vinna matchen, kommenterade BIK Karlskoga J20:s tränare Richard Lindelöf.

Segern var BIK Karlskoga J20:s fjärde på de senaste fem matcherna.

BIK Karlskoga J20 tog ledningen efter 16.20, genom Casper Haugen Evensen assisterad av Rasmus Larsson och Joel Antonsson. Efter 9.56 i andra perioden slog Viktor List Halvarsson till, på pass av Wilmer Henriksson och Melvin Zetterberg och kvitterade för Hudiksvall. I tredje perioden var det i stället BIK Karlskoga J20 som hade övertaget. Laget vann perioden med 1-4 och matchen med 5-2.

Casper Haugen Evensen gjorde ett mål för BIK Karlskoga J20 och spelade fram till två mål.

För Hudiksvall gör resultatet att man nu fortfarande är sist i serien, medan BIK Karlskoga J20 är på andra plats.

Nästa motstånd för BIK Karlskoga J20 är Valbo J20. Lagen möts tisdag 29 oktober 19.00 i Nobelhallen.