Luleå tog ännu en seger – 3-2 mot Vännäs

Det går fortsatt bra för Luleå i J18 Regional norr herr. På lördagen mötte laget Vännäs i Vännäs Ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit nio matcher i rad. Segerresultatet mot Vännäs blev 3-2 (2-1, 1-0, 0-1).

Luleå började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 27 sekunder slog Joseph Harmouche till framspelad av Lukas Allström.

Vännäs kvitterade till 1-1 efter 12.13, när Hugo Edin fick träff på pass av Kevin Fransson och Vilmer Wikström.

Luleå tog ledningen på nytt efter 13.00, när Lo Axelsson slog till assisterad av Casper Kjölmoen och Jan Rejthar.

Efter 16.28 i andra perioden nätade Vilmer Tammilehto, framspelad av Melvin Wande och Joseph Harmouche och gjorde 1-3. 14.54 in i tredje perioden nätade Vännäs Hugo Edin återigen på pass av Vilmer Wikström och reducerade för Vännäs. Mer än så blev det dock inte för Vännäs.

Det här var Vännäs andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Luleås andra uddamålsseger.

Det här betyder att Vännäs är kvar på sjätte plats, och att Luleå fortfarande leder serien.

I nästa match, söndag 27 oktober, har Vännäs Boden hemma i Vännäs Ishall 14.00, medan Luleå spelar borta mot Ö-vik Hockey J18 12.40.