Östersund föll i förlängningen mot Modo Hockey J18

Östersund spelade jämnt Modo Hockey J18 på bortaplan i J18 Regional norr herr men föll efter förlängning. Matchen var lika, 5-5, efter tre perioder, men i förlängningen avgjorde Modo Hockey J18. Slutresultatet blev 6-5 (0-1, 3-3, 2-1, 1-0).

Alfons Öberg slog till 1.24 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 6-5-mål.

Östersund tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Kalle Ångström på pass av Theo Crambert och Måns Stolth-Hakfelt. Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Modo Hockey J18 hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

I förlängningen tog det 1.24 innan Modo Hockey J18 också avgjorde till 6-5. Matchvinnare för hemmalaget blev Alfons Öberg.

Modo Hockey J18:s Alfons Öberg stod för ett mål och två assists.

Förlusten var Östersunds andra uddamålsförlust.

Nästa motstånd för Östersund är Timrå. Lagen möts söndag 27 oktober 14.00 i SCA Arena.