Tre poäng för Täby hemma mot Tyresö Hanviken Hockey

Täby tog till slut hem segern mot Tyresö Hanviken Hockey i matchen hemma i Tibble Ishall på torsdagen. Matchen i J18 regional öst herr slutade 4-3 (2-0, 2-3, 0-0).

Segern var Täbys sjätte på de senaste sju matcherna.

Täby startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Theo Skugge och Mykolas Skadauskas. Tyresö Hanviken Hockey förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

I tredje perioden höll Täby i sin 4-3-ledning och vann.

Det här var Täbys tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Tyresö Hanviken Hockeys tredje uddamålsförlust.

För Täby gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Tyresö Hanviken Hockey är på nionde plats. Täby var tolva i tabellen för 29 dagar sedan, men har fått ett lyft.

I nästa match, söndag 27 oktober, har Täby Nacka borta i Nacka Ishall 18.30, medan Tyresö Hanviken Hockey spelar hemma mot Lidingö 19.30.