Tung förlust för Lidingö på bortaplan mot Djurgården

Lidingö hade en riktigt tung match borta mot Djurgården, och förlorade med hela 2-15 (0-4, 1-6, 1-5) i J18 regional öst herr.

I matchen var det Djurgården som spelade bäst och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Marcus Nordmark, ett mål av Carl Carlenius och ett mål av David Holst. Djurgården var långt ifrån nöjt där. Djurgården hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.13 genom Ruben Westerling, och gick upp till 7-0 innan Lidingö svarade.

10-1 blev det till slut för Djurgården. Djurgården tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.47 genom Ruben Westerling, och gick upp till 13-1 innan Lidingö svarade.

Segern skrevs till slut till 15-2 för Djurgården.

Djurgårdens Ruben Westerling stod för fyra mål och ett assist, Carl Carlenius gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Viktor Hedlund gjorde två mål och ett målgivande pass och Marcus Nordmark gjorde tre mål.

Djurgården har en stark form med fem segrar och 41–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lidingö har en vinst och fyra förluster och 9–32 i målskillnad.

Det här betyder att Djurgården är kvar i serieledning, och Lidingö stannar sist, på tolfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Lidingö är Tyresö Hanviken Hockey. Lagen möts söndag 27 oktober 19.30 i Tyresö Ishall.