Storseger för Njurunda borta mot Kovland

Njurunda hade en riktig målfest när man besegrade Kovland borta i FD Maskin Arena i J20 Region norr B herr. Njurunda vann med hela 8-0 (2-0, 3-0, 3-0).

– Vi förlorar mot ett effektivt och bra NSK som vinner rättvist och klart. Tyvärr skämmer vi ut oss med vårt beteende på isen de sista fem minuterna, kommenterade Kovlands tränare Villiam Callmyr.

Njurundas tränare Robin Bredberg tyckte till om matchen:

– Det är alltid lite extra skönt att vinna i Kovland. Tycker vi spelar bra över 60 minuter och får bra utdelning, samt bra målvaktsspel.

I början av matchen var Njurunda starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Frantz Karlsson och Marks Mezins. Och det var bara början. Njurunda stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-2 till 0-5. Njurunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Rauls Kapura, Armands Sorokins och Kevin Murray.

Marks Mezins gjorde två mål för Njurunda och spelade fram till två mål och Rauls Kapura stod för tre poäng, varav ett mål.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Njurunda är på fjärde plats.

I nästa omgång har Kovland Teg J20 hemma i FD Maskin Arena, söndag 27 oktober 15.30. Njurunda spelar hemma mot Ö-vik Hockey J20 torsdag 31 oktober 19.30.