Segerraden förlängd för Colorado – besegrade Seattle

2-3 (0-1, 1-2, 1-0) blev resultatet när Seattle och Colorado möttes i Climate Pledge Arena på onsdagen. I och med detta har Colorado tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är Colorado nu i riktigt bra form.

Colorado tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Joel Kiviranta assisterad av Sam Malinski. Efter 11.57 i andra perioden slog Jared McCann till, och kvitterade för Seattle.

Colorados Joel Kiviranta gjorde 1-2 efter 14.58 framspelad av Cale Makar och Ivan Ivan.

Laget gjorde 1-3 alldeles i slutsekunderna av perioden genom Nathan MacKinnon på pass av Cale Makar och Casey Mittelstadt.

Seattle reducerade till 2-3 med fem sekunder kvar att spela genom Ryker Evans framspelad av Eeli Tolvanen och Andre Burakovsky. Mer än så blev det dock inte för Seattle.

Det här var Seattles andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Colorados andra uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Colorado är på sjätte plats.

Fredag 25 oktober möter Seattle Winnipeg hemma 04.00 och Colorado möter Utah borta 03.00.