Washington har fyra raka segrar – vann mot Philadelphia med 4-1

Washington är i bra form just nu. På onsdagen kom seger nummer fyra i rad, efter 4-1 (2-0, 0-0, 2-1) borta mot Philadelphia. Det innebär också att Philadelphia har fem raka förluster i NHL.

I början av matchen var Washington starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Nic Dowd och Andrew Mangiapane.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. 32 sekunder in i tredje perioden slog Travis Sanheim till framspelad av Cam York och Matvei Michkov och reducerade för Philadelphia. Men mer än så orkade Philadelphia inte med.

1.38 in i perioden nätade Washingtons John Carlson på pass av Connor McMichael och Dylan Strome och ökade ledningen för Washington.

Efter 14.08 slog Jakob Chychrun till på pass av Brandon Duhaime och Jakub Vrana och ökade ledningen för Washington.

Resultatet innebär att Philadelphia ligger kvar på åttonde och sista plats och Washington på tredje plats i tabellen.

I nästa match möts lagen igen i Capital One Arena, torsdag 24 oktober 01.30.