Seger för Kungälv hemma mot Halmstad J18

Kungälv vände och vann hemma mot Halmstad J18 i allettan Norra. Matchen på söndagen slutade 3-1 (0-1, 2-0, 1-0).

Halmstad J18 tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Oliver Borg assisterad av Julius Roth och Bror Gullberg. Efter 41 sekunder i andra perioden nätade Melvin Holgers, framspelad av Arvid Samdell och kvitterade för Kungälv.

Theo Blomnell gjorde dessutom 2-1 efter 4.14 på pass av Ivar Lindegren och Melvin Holgers.

Laget punkterade matchen med ett 3-1-mål med elva sekunder kvar att spela genom Lukas Lotzner framspelad av Hampus Pedersen och Carl Von Braun. Därmed hade Kungälv vänt matchen.

Det här betyder att Kungälv nu ligger på andra plats i tabellen, och Halmstad J18 är på fjärde plats.

Söndag 27 oktober möter Kungälv Hanhals J18 hemma 12.40 och Halmstad J18 möter Bäcken hemma 14.00.