Storförlust för Troja-Ljungby J18 hemma mot Frölunda

Det blev en riktig storförlust för Troja-Ljungby J18 hemma mot Frölunda i J18 Regional syd herr. Matchen slutade 2-7 (0-3, 1-3, 1-1).

Frölunda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Felix Sibbesson och ett mål av Adam Nömme i mitten av perioden. Efter 3.08 i andra perioden ökade Frölunda på till 0-4 genom Elton Mildaeus.

Troja-Ljungby J18 reducerade dock till 1-4 genom Jacob Beskow tidigt i perioden och gav visst liv till matchen igen av perioden.

Frölunda gjorde dock två snabba mål och gick från 1-4 till 1-6. Frölunda ökade ledningen till 1-7, på nytt genom Elton Mildaeus efter 6.45 i tredje perioden.

Lowe Johansson reducerade förvisso, men närmare än 2-7 kom inte Troja-Ljungby J18. Frölunda tog därmed en säker seger.

Bosse Meijer gjorde ett mål för Frölunda och spelade fram till två mål, Elton Mildaeus gjorde tre mål och Zigge Bratt hade tre assists.

Troja-Ljungby J18 har en vinst och fyra förluster och 8–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Frölunda har fyra vinster och en förlust och 31–13 i målskillnad.

Troja-Ljungby J18 ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Frölunda ligger på tredje plats. Ett fint lyft i tabellen för Frölunda som så sent som den 25 september låg på åttonde plats.

Nästa motstånd för Troja-Ljungby J18 är Tingsryd. Lagen möts torsdag 24 oktober 19.00 i Ljungby Arena.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: